Nyhed

M. Ward på vej med album

Singer-songwriteren udgiver 9. april sit sjette soloalbum. M.Ward er også kendt som den ene halvdel af She & Him.

Det er tre år siden den amerikanske sanger og sangskriver M. Ward sidst udgav et soloalbum. I al denne tid har han rejst verden rundt med sin musik, ligesom han har haft tid til sine andre bands She & Him og Monsters Of Folk. 9. april udgiver han så sit nye album "A Wasteland Companion". Denne gang på pladeselskabet Bella Union (Fleet Foxes, Midlake, The Kissaway Trail med flere) efter en årrække på 4AD (The National, Tindersticks, Efterklang med flere).

Det nye album er inspireret af Wards mere og mere omrejsende liv, og er derfor blevet en form for rejsebeskrivelse.

"I tiden mellem nu, og da jeg lavede "Hold Time", har jeg rejst rigtig meget, hvilket har medført, at jeg er blevet nødt til at tænke over, hvad jeg skal have med og hvad jeg skal lade være tilbage, dette gælder både materielle ting og andet. Jeg har også skullet overveje, hvad jeg vil og hvad jeg har brug for. Disse tanker ville jeg gerne have med på albummet. Det var en proces, hvor jeg måttet skære nogle sikkerhedsnet over og kaste mig ud på dybt vand", fortæller M. Ward.


På det nye album, som rummer 12 sange, har M. Ward fået hjælp fra store navne som for eksempel John Parish (PJ Harvey med flere), Howe Gelb (Giant Sand med flere) og Steve Shelley (Sonic Youth med flere). 

Trackliste for det kommende album ser således ud:

1 - Clean Slate (for Alex & El Goodo)
2 - Primitive Girl
3 - Me And My Shadow
4 - Sweetheart
5 - I Get Ideas                                                           
6 - The First Time I Ran Away                          
7 - A Wasteland Companion
8 - Watch The Show
9 - There's A Key
10 - Crawl After You
11 - Wild Goose
12 - Pure Joy


 

 

ANNONCE