Nyhed

Status Quo hyldes af den engelske dronning

Francis Rossi og Rick Parfitt er netop blevet udnævnt til Officers Of The British Empire

De to Status Quo-medlemmer Francis Rossi og Rick Parfitt var fredag 12. februar blevet indkaldt af det engelske hof for at modtage medaljer for deres bidrag til engelsk musik og velgørende arbejde. Dermed bærer de to musikere nu titlen Officer Of The British Empire (OBE).

Overrækkelsen af medaljer blev foretaget af Dronning Elizabeth II i Buckingham Palace, og efterfølgende beskrev Francis Rossi æren som "Det mest exceptionelle øjeblik i vores karriere - det kan der ikke være tvivl om". Det skriver NME i dag.

Rossi blev af de fremmødte journalister bedt om at sammenligne begivenheden med Live Aid i 1985, hvor de åbnede koncerten på Wembley Stadium.


"Live Aid var i kontrast meget anderledes og vigtigt, og der var en fantastisk euforisk følelse på dagen, men intet kan få dig til at glemme dette. Det er den mest formelle lejlighed, jeg har været en del af i mit liv. Det er en ting at gå ud og spille foran 50.000 mennesker. Det er noget andet at tale en-til-en med Dronningen - så rystende".

Status Quo debuterede i 1968 med albummet "Picturesque Matchstickable Messages From The Status Quo" og har siden da haft et hav af top ti-hits på båden den engelske album- og singlehitliste.

 


ANNONCE