Nyhed

Boyzones mindealbum til Stephen Gately former sig

Det afdøde Boyzone-medlem bliver mindet på sangen "Gave It All Away", der er første single fra det kommende album "Brothers"

Den 10. oktober sidste år blev Boyzone-sangeren Stephen Gately fundet livløs i sin millionlejlighed på Mallorca efter en heftig bytur. Boyzone nåede at indspille to numre sammen med den afdøde sanger og besluttede sig hurtigt for at færdiggøre det kommende album.

Nu er albummet "Brothers" ved at være klar til udgivelse, og de fire resterende sangere i den populære gruppe har desuden valgt at klargøre mindenummeret "Gave It All Away" som singleforløber. Nummeret, der var det første, som hele Boyzone indspillede efter deres turné i 2009, er skrevet af popstjernen Mika, og hele bandet inklusive Stephen Gately satte ifølge pressemeddelelsen pris på resultatet.

Boyzone ville også gerne have, at videoen til den kommende single var anderledes i forhold til, hvad de normalt har lavet. Frontmanden Ronan Keating fortæller i pressemeddelelsen om den følelsesladede tilgang til videoen:

"Det var virkeligt hårdt for os at lave denne video og resten af materialet, som er så utroligt råt og til tider hårdt at kigge på. Men vi ville ikke have, at det var for sorgfuldt hele vejen igennem. Der er en dejlig scene i slutningen, hvor vi fire brødre sidder rundt om et bord med Stephens favoritbillede hængende bag os. Det er os, der husker tilbage på de gode ting og alle grinene, som vi havde med vores bror."

De sidste single med Boyzone som kvintet bliver udsendt den 1. marts, og den hjerteskærende gruppe har resten af hyldestalbummet "Brothers" klart den 8. marts.

ANNONCE