Nyhed

Grand Avenue tager på Danmarksturné

Den danske rockkvartet gæster en række spillesteder og er samtidig klar til at udgive "Place To Fall" i Europa

Rockgruppen Grand Avenue imponerede anmeldere og publikum, da de pludselig dukkede op med "What's On Your Mind", hvorefter de skrev kontrakt med EMI i 2003. Siden har bandet udgivet albums med en solid rytme og etableret sig med deres internationale rocklyd. Nu kan Grand Avenue igen opleves på danske spillesteder, hvor de tager gruppen Apollo med som opvarmning.

Navne som Travis, U2 og Coldplay dukker ofte op, når man snakker om Grand Avenue, og gruppen lægger heller ikke skjul på, at det er den storladne engelske tradition, som de læner sig op ad. Det er det seneste album "Place To Fall", der udkom sidste år, også et bevis på, og dette album er samtidig ved at blive udgivet flere europæiske lande, hvor Tyskland, Østrig og Schweiz bliver de første.

Med sig har Grand Avenue den seks mand store rockgruppe Apollo, som har deres debutalbum på hylderne til maj i år. Gruppen har tidligere varmet op for Carpark North på deres udsolgte Danmarksturné og er ved at etablere sig i danskernes bevidsthed som et nyt stort band. Det længe ventede album har Carpark Norths Søren Balsner i producerstolen og er blevet mikset af både Carsten Heller og Michael Patterson, som tidligere af skruet på knapperne for blandt andre Black Rebel Motercycle Club, og danske Spleen United.

Grand Avenue og Apollo påbegynder turnéen på Pavillionen i Grenå, hvorefter de bevæger igennem de fleste af landets byer. Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live.

Grand Avenue spiller følgende steder:

05. februar – Pavillionen, Grenå
06. februar - Elværket - Holbæk
12 februar - Vega (ekstra koncert) København
13 februar – Fabrikken, Skibby
19 februar – Vershuset, Næstved
20 februar – Fermaten, Herning
26 februar – Kulisselageret, Horsens
27 februar – Bygningen,Vejle
05 marts – DTU, Lyngby

ANNONCE