Nyhed

Jamie Cullum til København

Den engelske pianist vender til sommer tilbage til København for at give koncert i Tivoli

Jamie Cullum er lige nu aktuel med albummet "The Pursuit", der er det femte fra den 30-årige engelske pianist. Udgivelsen følges nu op med koncertdatoer, hvilket betyder, at vi til juni igen får besøg af manden, nogle kalder musikkens svar på Harry Potter.

Pianisten gæstede sidst København tilbage i 2006, hvor 20.000 overværede hans koncert på Plænen i Tivoli. Her modtog han fem stjerner fra GAFFAs anmelder for koncerten og fik blandt andet disse ord med på vejen:

"Hans stemme kan det hele, og han kaster sig over både pianoet, guitaren, trommerne, keyboardet og til sidst også et flygelhorn, som var de alle instrumenter, han var født med. Vi bliver ført gennem et univers af sødladen pop, skæve og skringre jazz-arkorder, samt videre over i salsaens lokkende toner. Alt sammen med en naturlig, meget levende og hyperenergisk Jamie i forgrunden".

Jamie Cullum er blot et blandt mange navne, der denne sommer vil kunne opleves til Fredagsrock i Tivoli i København. Tivoli offentliggør fredag den 19. februar årets Fredagsrock-program , der vil indeholde navne til 24 koncerter sommeren over. Den første koncert er fredag den 16. april.

Jamie Cullum kan opleves på Plænen Tivoli fredag den 4. juni klokken 22:00, og koncerten er gratis for Havens gæster.

ANNONCE