Nyhed

Jimmy Jørgensen er tilbage

Den coole sanger tager på turné med debutalbummet "Come Into My Sleep", der byder på en række covernumre

Sangeren, skuespilleren og blikkenslageren Jimmy Jørgensen har siden midten af 80'erne været en velkendt entertainer og har som frontmand i Hotel Hunger nydt stor ros i tidens løb. Nu vender den karismatiske sanger tilbage forsanger og udgiver soloalbummet "Come Into My Sleep" den 15. marts, der foreløbig bliver fulgt op af tre koncerter.

Jimmy Jørgensen har de seneste år koncentreret sig om de populære teaterkoncerter som "Beach Boys" i Aarhus Teater og Beatles-opsætningen "Come Together" på Øster Gasværk. Sangeren og musikeren har også markeret sig som skuespiller i forskellige film og serier, men har ikke været i fokus som sanger de senere år. Jimmy Jørgensen udgav opsamlingsalbummet "The Best & The Misfits" med Hotel Hunger i 2006, der dog ikke indeholdt meget nyt materiale, og albummet "Deep" som halvdelen af den jazzede duo Ginman/Jimmy Jørgensen i 2007, som er de seneste albumprojekter, Jørgensen har deltaget i.

Nu bliver der lavet om på det, når Jimmy Jørgensen udgiver sit første soloalbum, hvor man kan finde nye fortolkninger af Kate Bushs "Running Up That Hill", Katie Perrys storhit "I Kissed a Girl" og 10CC's "I'm Not in Love". Albummet, der primært består af covernumre, bliver fulgt op af en forårsturné, hvor Jimmy Jørgensen tager en række kompetente musikere med: Boi Holm (guitar), Anders AC Christensen (bas), Jakob Høyer (trommer) og Hans Præstbo (keyboards).

Hvordan Hotel Hunger-frontmandens soloudspil tager sig ud, må man vente til marts med at finde ud af. I mellemtiden kan man sætte kryds i kalenderen til forårsturnéen og finde billetter via GAFFA Live.

Jimmy Jørgensen koncertdatoer:

17. april – Dexter, Odense

13. maj - Musikhuset Aarhus

14. maj – Kulisselageret, Horsens

ANNONCE