Nyhed

Jonas varmer op for Joss Stone

Den danske soulsanger Jonas Rendbo får æren af at gøre publikum klar til den engelske superstjerne.

Når den millionsælgende soulsangerinde Joss Stone går på Store Vegas scene i februar, får publikum endnu en soulstjerne med i købet i form af danske Jonas Rendbo, som står for opvarmningen.

Jonas debuterede i 2005 som solist med albummet "Sweet Dreams Guaranteed", der fik ros med på vejen og blev kaldt "den mest overbevisende danske organiske neo-soul-skive nogensinde" af GAFFA. De opskruede forventninger til opfølgeren "W.A.I.T.T." (der eftersigende er en forkortelse for "We Are In This Together") blev også indfriet ifølge GAFFA-anmelderen Sohail Hassan, der gav fem stjerner til Jonas og skrev:

"Det er en langt mere musikalsk moden Jonas både i udtryk og indhold, vi præsenteres for. Han har virkelig fundet sig selv og fremstår helstøbt og stærk med sit meget mere blues'ede udtryk. Hvor hans debut var stærk neo-soul-r&b, er det her lige dele blues, soul, funk og folk-rock. Lyt f.eks. til 'Chariot' eller 'Crash & Burn'. Det bringer tankerne hen på navne som Anthony Hamilton eller Tony Rich for ikke at tale om Stevie Wonder, der jo fra start har været Jonas' store inspirationskilde."


Den roste Jonas Rendbo må siges at være kvalificeret til at varme op for den unge soulprinsesse, og de to sangere under samme tag gør bestemt ikke koncerten mindre værd at tage til. Billetter til koncerten den 26. februar kan stadig erhverves via GAFFA Live.

ANNONCE