Nyhed

Kashmir tager på Danmarksturné

Kasper Eistrup og co. følger udgivelsen af "Trespassers" op med en række koncerter i foråret

Singlen "Mouthful Of Wasps" er det første nummer, som er sluppet ud fra det store danske rockband Kashmirs kommende album "Trespassers", der udkommer den 1. februar. Nu følger kvartetten albummet op med en omfattende Danmarksturné, der bringer den velkendte gruppe forbi en række af landets største byer.

Albummet "Trespassers" er lige på trapperne og bliver dermed den etablerede rockgruppes sjette album siden starten for snart 20 år siden. GAFFA-skribenten Michael Jose Gonzalez fik en snak med Kasper Eistrup i november sidste år, hvor forsangeren fortalte om det kommende album:

– Jeg er nok i virkeligheden den forkerte at spørge, eftersom jeg har spenderet halvandet år med skidtet. Men jeg skal prøve: "Trespassers" er klart et af de mest gennemarbejdede album, vi har lavet i mange år – heraf den lange produktionstid. Det er et album, som uden tvivl kan og skal høres mere end én gang. Vi er vendt tilbage til de mere elektroniske elementer, selv om der bestemt også er plads til rocken.

Fans kan se frem til at høre resultatet live, hvor Kashmirs nye album vil stå sin prøve til de kommende 11 koncerter på turneen. Forsalget til samtlige koncerter starter mandag d. 11. januar, og billetterne kan herefter findes via GAFFA Live.

Turneen er som følger:

1. april - Fredericia Teater
2. april - Stars, Vordingborg

8. april - Roskilde Hallen
9. april - Pavillonen, Grenå
10. april - Tobakken, Esbjerg

15. april - Skråen i Nordkraft, Aalborg
16. april - Horsens Ny Teater
17. april - Fermaten, Herning

23. april - Voxhall, Århus
24. april - Posten, Odense

29. april - Store Vega, København

ANNONCE