Nyhed

Kiss Kiss Kiss lukker fuglene ud

Den danske poprockgruppe har debutalbummet "Release The Birds" klart og annoncerer samtidig en forårsturné

De fire kometer fra bandet Kiss Kiss Kiss fik en eksplosiv start på musikkarrieren, da de vandt Myspace-prisen ved Danish Music Awards i 2008 og spillede til det samme arrangement. Siden har publikum mødt det energiske rockband på både Roskilde Festival og Spot Festival og har på det seneste arbejdet intenst med det ventede debutalbum, som udkommer den 1. marts.

Man har allerede kunne stifte bekendtskab med singlerne "Broken Hearts" og "Mirrors", som afstikker gruppens nye lyd, der er blevet udviklet i samarbejde med produceren Tomas Høffding fra rock/club-trioen WhoMadeWho. Kiss Kiss Kiss-sangeren Mads Koch fortæller om samarbejdet i en pressemeddelelse: "Tomas troede, han skulle lave noget 2000-rock, men vi ville lave en pop-plade. Med store, store firsertrommer."

Debuten "Release The Birds" viser den unge Århus-kvartets udvikling fra deres rocklyd, der var inspireret af grupper som Franz Ferdinand og Arctic Monkeys til en lyd, der er mere inspireret af 70'er- funk og 80'er-pop som David Bowie, Talking Heads og Roxy Music.

Kiss Kiss Kiss har skaffet sig et ry som et højenergisk liveband, hvilket gruppen ikke har tænkt sig at lave om på, når de tager på turné i forbindelse med udgivelsen. Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live, og koncertdatoerne kan ses nedenfor.

Kiss Kiss Kiss spiller følgende steder:

4/2: Wien, B72, Spot On Denmark
5/2: Salzburg,  Yeah Club, Spot On Denmark  
1/3: Grækenland, Athen, Vodafone promo gig.
6/3: Århus, Musikcafeen
13/3: Kolding, Pitstop
19/3: Lyngby, Templet
20/3: Silkeborg, Rampelys
26/3: Vejle, Bygningen
9/4: Roskilde, Gimle
10/4: København, Lille Vega
16/5: Odense, Kulturmaskinen
23/4: Lyngby, DTU
24/4: Slagelse, Kulturgodset
29/4: Århus, Musikcafeen
7/5: Herning, Fermaten

ANNONCE