Nyhed

Danmarks Grimmeste Festival ændrer i programmet

Flødeklinikken aflyser, men erstattes af Jøden & Hefty

Danmarks Grimmeste Festival har desværre netop måttet meddele, at den århusianske hiphop-gruppe Flødeklinikken (billedet) ikke går på scenen, når festivalen løber af stablen senere på måneden. Hvad der er årsag til aflysningen, oplyser arrangørerne ikke, ligesom gruppen selv heller ikke har lagt nogen besked om grunden til deres fravær.

Som et plaster på såret mister publikum dog ikke en hiphop-koncert på festivalen af den grund. Bookerne har fået fingrene i en erstatning i form af Jøden & Hefty, så der skulle ikke være mangel på løftede hænder foran scenen.

I tilgift er årets line-up ved årets Grim Stand Up, der finder sted fredag den 30. juli om formiddagen, blevet annonceret. Det ser ud som følger: Tjelle Vejrup, Jonas Mogensen, Mikkel Rask, Kasper Gross-Nielsen, Mikkel Malmberg, Ruben Søloft, Masoud Vahedi, Daniel Lill, Kim Andersen og Niels-Peter Henriksen.

Hele herligheden finder sted fra torsdag den 29. juli til lørdag den 31. juli, og der er stadig ledige billetter til festivalen, hvilke kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE