Nyhed

Gratis koncerter i Copenhagen Cablepark

Vinnie Who, Eim Ick og Freja Loeb er blandt de navne, der skal på scenen til Musikdagen

For andet år i træk kan man i starten af august få sig en hel dag fyldt med gratis koncerter ved vandet, nærmere bestemt i Copenhagen Cablepark, hvor man har samlet nogle af Københavns bedste upcoming navne. Der loves ikke mindre end tolv timers live musik, og der opstilles boder, hvor man kan købe mad og kolde øl.

Konceptet er hentet fra vores sydlige naboers hovedstad Berlin, hvor det gennem de seneste år er blevet et stort hit for byboerne at smutte ud til de mange strandbarer og flygte lidt fra bylivet og høre musik mens de slapper af i liggestolene. Det samme tilbydes der på den københavnske ækvivalent, hvor der udover musik, mad og drikke også er mulighed for at forsøge sig med et wakeboard på banerne i parken.

Dette års line up inkluderer Vinnie Who, Rosemary, Dear Deadbeat, Eim Ick, Freja Loeb (billedet), Pellarin & Lenler og Eim Ick. Der vil være dj's mellem koncerterne, og oven i købet en efterfest i Dunkel, hvor Regnsky holder 2 års fødselsdag.

Hele herligheden finder sted lørdag den 7. august fra klokken 12.00 til 24.00, i Copenhagen Cablepark, København S. Entréen er som nævnt ganske gratis.

Line up:

Eim Ick

Rosemary

Vinnie Who

Dear Deadbeat

Pellarin & Lenler

Knút

Freja Loeb

Mikkel Meyer

2400 Operator

Dub Tractor

Valdemar Have

ANNONCE