Nyhed

Kato får international pladekontrakt

Den danske dj har netop underskrevet en aftale med Universal Music i Tyskland

Singlen "Turn The Lights Off" har hittet stort i Danmark, og den ligger lige nu på hitlisten i Rusland. Nu er der en chance for, at det kan gå samme vej i Tyskland, for den jyske dj har nemlig netop underskrevet en aftale med Universal Music syd for grænsen.

I et interview med BT fortæller Thomas Kato Vittrup, at han onsdag modtog en kurerbrev med en pladekontrakt, der sikrer ham udgivelse af single og album i Tyskland udover tv-reklamekampagne, deltagelse i diverse tv-shows og massiv markedsføring i Tyskland.

Til BT siger Kato:

"Det har selvfølgelig været længe undervejs. Og jeg har altid haft drømmen om at komme udenlands. Det kan ikke blive større".

Ifølge avisens kilder er pladekontrakten er den største, der er underskrevet i Danmark i år og inkluderer også klausuler om fremtidigt arbejde med kunstneren. Kontrakten skulle være på størrelse med den, Alphabeat indgik for et par år siden.

Vokalen på "Turn The Lights Off" leveres af Jon Nørgaard, der også er manager for Kato, og også han er begejstret for den nye kontrakt:

"Det er fantastisk. Aftalen er kommet i stand for et par uger siden. Den indebærer, at singlen brager ud i Tyskland til efteråret. Når man gør det på den tyske måde, gør man det med fuld smadder. Det er verdens største pladeselskab. Så vi er bare lykkelige for, at den er landet nu, det hele har været et stort pokerspil".

Herhjemme har Kato også hittet med singlen "Hey Shorty", og begge sange findes på debutalbummet "Discolized", der udkom i marts 2010.

ANNONCE