Nyhed

Khaled kommer til København

Den algeriske sanger vender til oktober tilbage til Vega

Der var udsolgt i Store Vega, da Khaled sidste år i oktober gav koncert, og nu vender han tilbage et år senere for igen at begejstre publikum med materiale fra sin tyve år lange karriere.

Til koncerten sidste år spillede han omkring tre timer og inviterede endda Outlandish på scenen for blandt andet at spille sangen "Aïcha", der var et hit for Raï-sangeren midt i 90erne, før den blev samlet op af den danske gruppe.

Khaled turnerer stadig med "Liberté" som sit seneste album, og med de roser albummet modtog er det ikke så mærkeligt, at turnéen trækker ud. I en femstjernet anmeldelse skrev GAFFAs Torben Holleufer blandt andet:

"Når Khaled bryder ud i sit Aman-aman-aman-aman, så ved man, at hjertet krænges helt ud og det gælder om at lytte til alle detaljerne. I en stemme, der er et unikt instrument i den arabiske musik. Som på den helt sublime titelmelodi, der rummer alt det bedste og peger tilbage til rai-musikkens stolteste øjeblikke. Fra første afdelings drone oven på hvilken stemmen broderer og over i festen, hvor perkussion og violinen sætter tempoet og Khaled kører triumfen hjem. Mesterlig skive fra en af verdensmusikkens helt store".

Khaled giver koncert i Store Vega 16. oktober, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE