Nyhed

Lil Wayne udgiver på dansk indie-selskab

Den amerikanske stjernerapper får udsendt singlen "That Money" på det danske Apollon Records

Den amerikanske stjernerapper Lil Wayne sidder for tiden i fængsel i Rikers Island Jail i New York for ulovlig våbenbesiddelse. Dette har dog ikke forhindret ham i at lave nummeret "That Money" sammen med hollandske DJ Irwan. Og denne single udkommer nu i Skandinavien på det nystartede selskab Apollon Records, fortæller administrerende direktør Heine Nielsen til GAFFA.dk:

- Vi kom i kontakt med DJ Irwans hollandske pladeselskab Cloud Nine gennem vores distributør House of Scandinavia. De ledte efter en udgiver i Skandinavien og valgte os, fordi de synes, vi har opnået nogle gode resultater.

Apollon Records har eksisteret i ni måneder og har mere end et dusin artister tilknyttet selskabet, deriblandt Puls, Miss Mukupa, Kalle Pimp og Sharoom & Sanctus.

"That Money" er en ep bestående af 9 numre (originalversionen samt remixes) og udkommer 14. juli 2010 i de syv nordiske lande: Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Grønland, Island og Finland. Der forventes yderligere en nordisk remix-ep med remixes af, med Apollon Records' ord, "nogle af de bedste skandinaviske producere".

Læs mere på Apollon Records' Facebook-side

ANNONCE