Nyhed

Lyt til nyt fra Cut Copy

Den koncertaktuelle gruppe forærer et nyt nummer væk på deres webside

Australske Cut Copy udsender deres tredje album til næste år, men allerede nu kan man få en smagsprøve, hvis man lægger vejen forbi gruppens officielle webside. Her kan man nemlig downloade sangen "Where I'm Going".

I et interview med Pitchfork fortæller frontmand Dan Whitford, at bandet denne gang har haft en løsere tilgang til sangskrivningen end tidligere, og at de har forsøgt at ramme en mere repetitiv og hypnotisk lyd. Han fortæller også, at han ikke følger så meget med i moderne musik, og at det derfor primært er ældre udgivelser, der har inspirerede ham, mens bandet var i studiet.

"Jeg var besat af Fleetwood Macs "Tusk", da vi arbejdede på denne plade - en masse af Lindsey Buckinghams sange har en proto-80'er afrikansk følelse. Også Talking Heads, "Slave To The Rhythm" med Grace Jones og Malcolm McLarens "Duck Rock"-album" Og en masse fra acid house-æraen, post-rave indie music som Happy Mondays og Primal Scream".

Cut Copy udsender deres tredje album i januar 2011, men inden da kan man opleve dem 30. juli på Train i Århus, hvor også Eim Ick og French Horn Rebellion er på programmet.

ANNONCE