Nyhed

Pearl Jam går på pause

Det er ikke farvel for evigt, men vi får ikke set mere til bandet et stykke tid

Danske fans må tilsyneladende se langt efter en koncert med legendariske Pearl Jam, der for et lille års tid siden udsendte det roste album "Backspacer", deres første siden det selvbetitlede udspil fra 2006. Men et år tilbage i spotlyset var åbenbart mere end nok for de garvede drenge, for frontmand og forsanger Eddie Vedder proklamerede denne weekend, at de ville tage en lang pause.

Under en koncert på den portugisiske festival Optimus Alive i Lissabon kom Vedder med følgende bombe til det fremmødte publikum: "Tak fordi I kom til vores sidste koncert. Ikke vores sidste koncert for evigt, men vores sidste i lang tid", skriver NME. Vedder læste beskeden op fra et stykke papir, eftersom det blev sagt på portugisisk, og det skete endda kun et par numre inde i koncerten. Herefter spillede bandet ufortrødent videre, og der kom ikke nogen uddybende grund til pausen.

Ser man optimistisk på sagen, så kan pausen skyldes noget så enkelt som ønsket om at opretholde et nogenlunde normalt familieliv. Da GAFFAs Pearl Jam-ekspert Henrik Tuxen interviewede guitarist Stone Gossard, fortalte han, at bandet ikke ønskede at turnere mere end tre uger i år, så de ikke skulle være for længe væk fra deres familier. Derfor kunne det ganske enkelt være grunden, ikke at de eksempelvis er blevet trætte af hinanden, eller har tænkt sig at gå på tre års pension endnu en gang.

 

ANNONCE