Nyhed

Pink kom til skade i Tyskland

En teknisk fejl sendte sangerinden i gulvet til en koncert i Nürnberg

Pink optrådte i går 15. juli i Nürnberg, hvor hendes Funhouse Summer Carnival Tour gjorde stop, men den omhyggeligt koreograferede koncert gik ikke helt som planlagt. Midt i sangen "So What" blev Pink nemlig slæbt ud over scenekanten i stedet for at svæve henover publikum med det resultat, at hun måtte en tur på hospitalet.

I en video optaget til koncerten kan man se, at to dansere skal fastgøre nogle wires til sangerinden, hvorefter planen er at de skal løfte hende op, så hun kan svæve udover publikum. I stedet bliver hun trukket udover scenekanten og direkte ind i de barrikader, der adskiller publikum fra scenen. Koncerten blev øjeblikkeligt afbrudt, og Pink blev derefter kørt på hospitalet.

Skaderne var dog ikke værre, end at Pink kunne opdatere sin Twitter-konto med en meddelelse til sine fans:

"Til mine Nürnberg-fans - jeg er så så så ked af at afslutte showet på den måde. Jeg er pinligt berørt og meget ked af det. Jeg er i en ambulance nu, men jeg skal nok klare den".

Senere opdaterede hun sin status og fortalte, at hun var blevet tjekket for brækkede knogler og vand i lungerne, men at alt var okay. Der er derfor intet der tyder på, at ulykken i går vil få indflydelse på koncerten med Pink i Parken i København 24. juli. Ledige billetter til koncerten kan fortsat købes via GAFFA Live.

Se videooptagelsen af uheldet her:

ANNONCE