Nyhed

Wavves og Strange Boys spiller i The Gun Club

De to amerikanske bands gæster Amager Strandpark ultimo juli

Vi har tidligere nævnt, at den amerikanske gruppe Wavves (billedet) kommer til Danmark, men dengang kendte vi kun datoen, ikke stedet. Nu er det imidlertid blevet offentliggjort, at Wavves spiller på The Gun Club på Ama'r Strandbar 300 meter fra Øresund Metro-station. Det sker 28. juli, hvor man også kan opleve Wavves' landsmænd i The Strange Boys.

Koncerten finder som udgangspunkt sted udendørs, men i tilfælde af dårligt vejr rykker den indenfor. The Gun Club er en del af Ama'r StrandBar, der åbnede tidligere på sommeren den 6. juni og vil lukke ned igen den 31. august. Her vil man hen over sommeren have mulighed for at gå på bar, spise, drikke kaffe og altså også lytte til musik, mens solen forhåbentlig skinner og havet bruser. Baren har åbent alt efter vejret, og der vil hver dag være et system af røde, gule og grønne flag, der fortæller om, hvorvidt baren åbner, bortset fra på koncertdage, hvor disse i tilfældet af dårligt vejr kan rykkes indendørs.

San Diego, Californien-gruppen Wavves udgiver 2. august deres nye album "King of the Beach", der dog allerede nu er ude digitalt. Gruppen spiller støjpop under ledelse af sanger og sangskriver Nathan Williams, der tidligere har gjort sig lidt uheldigt bemærket ved koncerter. Under gruppens optræden på den spanske Primavera Festival i 2009 kom han således op at skændes med såvel sin nu forhenværende trommeslager som publikum, og koncerten blev afbrudt før tid, hvorefter Williams aflyste resten af sin turné og forklarede, at han under koncerten havde været på både Valium, Ecstasy og Xanax. Siden da har Wavves dog fået mere styr på tropperne med et par nye medlemmer.

Austin, Texas-bandet The Strange Boys udgav i foråret sit andet album med titlen "Be Brave" på det prestigefyldte engelske selskab Rough Trade. Albummet er garage-rock'n'roll, men med tydeligere rødder i blues og sydstatsjazz end på debuten "And Girls Club". Bandet spillede i København i august 2009 på en fyldt Drone Bar. Albummet "Be Brave" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der blandt andet skrev:

"Sangene er hverken energiske eller specielt fængende, men alligevel oser hele albummet af mentalt, melodisk og musikalsk overskud. Lyt nøje til de lidt enslydende Rolling Stones-pasticher, og et væld af finurlige detaljer åbenbarer sig – fra free jazz-sax til bongotrommer."


Billetter købes ved indgangen.

ANNONCE