Nyhed

Gonjasufi kommer til Roskilde

Turboweekend bekræftes desuden nu af festivalen

Det er kun en uge siden vi her på GAFFA.dk skrev, at den psykedeliske genreblander Gonjasufi ville give sin første danske koncert til Strøm Festival til august. Her er han fortsat på programmet, men nu er han også blevet tilføjet programmet for årets Roskilde Festival, hvor han nu i stedet vil få sin danske debut.

Gonjasufi sættes på programmet lørdag på Odeon Scenen i stedet for Drake, der som bekendt har meldt afbud. Samme sted vil man kunne opleve danske Turboweekend, og de udfylder dermed den plads i programmet, hvor der tidligere stod TBA.

Festivalen benytter desuden denne lejlighed til at oplyse om en ændring i programmet. Fredag nat har Hocus Pocus og Beat Torrent (begge Odeon) byttet plads, sådan at Hocus Pocus spiller kl. 01.30, og Beat Torrent spiller kl. 03.00. Bemærk desuden at Beat Torrent kommer til at ligge et kvarter senere end den oprindeligt annoncerede koncert med Hocus Pocus.

Dermed skulle alle navne være på plads og musikprogrammet skulle ligge helt fast for årets festival, med mindre altså nogen skulle blive nødt til at aflyse, eller der sker noget lignende uforudset.

I så fald vil man kunne læse om det på Roskilde Daily, hvor GAFFA har samlet al sin festivaldækning.

ANNONCE