Nyhed

Gonjasufi kommer til Strøm Festival

Den psykedeliske hiphopper giver sin første koncert i Danmark

Til august løber den alternative elektroniske festival Strøm Festival af stablen, og nyeste navn på plakaten er den psykedeliske genreblander Gonjasufi. Under det navn gemmer sig en rapper, sanger, DJ og yogainstruktør (!) ved navn Sumach Ecks, der har været aktiv på hiphop-scenen siden de tidlige 1990'ere. Dengang udgav han plader med Masters Of The Universe, og siden har han optrådt som Sumach Valentine og Randy Johnson.

I marts udgav han sit første album som Gonjasufi med hjælp fra blandt andre Gaslamp og Flying Lotus, og GAFFAs anmelder Jesper Buhl kvitterede med fem stjerner og ordene:"'A Sufi And A Killer' er et vinylknasende syre-trip i mesterklasse, som ganske vist er bagudskuende med sit musikalske slægtskab med tressernes psykedelia, men det kombineres med en egensindig sangskrivning, som gør 'A Sufi And A Killer' til et fascinerende freak-out."

Strøm Festival foregår fra den 16. til og med den 22. august, og Gonjasufi optræder den 20. august i Enghaveparken. Koncerten er gratis.

ANNONCE