Nyhed

Midlake til Århus

Texanerne vender tilbage til Danmark i slutningen af efteråret

Indtil videre har det primært været hovedstadens spillesteder, der har haft fornøjelsen af at huse det britisk folk-inspirerede, men dog Texas-baserede band Midlake, men det laves der om på dette efterår. Her gæster de nemlig den jydske hovedstad Århus, hvor de endnu en gang giver fans mulighed for at høre deres seneste udspil live.

Den tredje plade fra Midlake, "The Courage Of Others", fik en flot, om end ikke helt så overvældende modtagelse som forgængeren "The Trials Of Van Occupanther" fik i 2006. Alligevel har albummet vakt begejstring blandt fans, og fik da også fire stjerner fra GAFFAs Mikkel Elbech, der fremhævede "bandets fortsatte evne til at skabe kompositioner, som kun vinder ved yderligere gennemlytninger."

Kort tid før Midlake første gang var i Danmark efter udgivelsen af "The Courage Of Others", fangede GAFFAs Ole Rosenstand Svidt guitaristen Eric Pulido til en snak om, hvad der kunne forventes af sætlisten:


- Vi spiller de fleste af sangene fra vores nye album "The Courage Of Others" og fem-seks numre fra "The Trials Of Van Occupanther", og måske lidt fra debuten. Der bliver mindre keyboards og mere guitar end sidst, og vi har omarrangeret nogle af de gamle sange. Og så har vi fået to nye folk med på henholdsvis guitar og fløjte/keyboard. Vi har fået en større lyd og spiller endnu bedre end før.

Koncerten løber af stablen onsdag den 17. november klokken 21.00 i VoxHall, Århus. Billetter kan købes fra i morgen, tirsdag den 15. juni klokken 10.00 via GAFFA Live.

ANNONCE