Nyhed

Prince og Alicia Keys får sorte priser

Black Entertainment Television Awards gav statuetter for bedste musikere, video og mere

I nat fejrede den afroamerikanske underholdningsindustri sig selv og uddelte priser til blandt andre Alicia Keys, Prince, Beyoncé og Jay-Z. Det foregik ved det tiende BET Awards-show, som fejrer sorte musikere, skuespillere og sportsfolk. Ligesom sidste år var der en stor hyldest til Michael Jackson, denne gang med Rihannas ekskæreste Chris Brown, som sang og moonwalkede til "The Way You Make Me Feel", "Billie Jean" og "Man In The Mirror" iført Jacksons karakteristiske fedora-hat og hvide glimmerhandske.

Kanye West åbnede ballet med sin nyeste single, "Power", mens Alicia Keys var med til at fejre Roskilde-aktuelle Prince, der modtog en såkaldt Lifetime Achievement Award. Beyoncé og Lady Gaga, som i øvrigt var den eneste ikke-afroamerikanske vinder, fik en pris for bedste video med "Video Phone", men dukkede ikke op for at hente præmierne.

Af andre vindere kan nævnes Drake for bedste mandlige hip hop-artist, Jay-Z og Alicia Keys for deres duet, "Empire State Of Mind" og Dizzee Rascal for bedste internationale, altså ikke-amerikanske, navn.
 
 
 


ANNONCE