Nyhed

Slash spiller med Faces

Velvet Revolver-guitaristen er blevet inviteret med til at spille en række koncerter med Rolling Stones-guitaristen Ronnie Woods gamle band

Nu er der igen en celeber genforening om hjørnet, i hvert fald hvis man skal tro Velvet Revolver-guitarist Slash. Ifølge den hattebærende rockmusiker er han blevet bedt om at deltage i en genforening af Rolling Stones-guitarist Ronnie Woods gamle band, The Faces.

"Det er bare et spørgsmål om planlægning, men jeg spiller med dem", siger Slash til Yahoo!.

Faces udsprang af bandet The Small Faces, der opnåede en del succes i 60'erne. Det var dog først da Ronnie Wood og en vis Rod Stewart kom med i bandet i 1969, at der for alvor var dømt succes. Bandet gik i opløsning i løbet af 70'erne, da Rod Stewart satsede på en solokarriere, og Ronnie Wood blev fast medlem af Rolling Stones.

Rod Stewart ønsker dog ikke at være en del af genforeningskoncerterne, så bandet har hyret Simply Red-frontmand Mick Hucknall til at være sanger.

Slash mener dog, at der er endnu flere berømte musikere at finde blandt den nye version af Faces: "Noel Gallagher (Oasis guitarist, red.) spiller måske også. Jeg har ikke mødt ham, men det er, hvad jeg hører", slutter Slash.

Også Kelly Jones fra Stereophonics og Chris Robinson fra The Black Crowes er blevet associeret med turnéen.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen datoer for, hvornår Faces kan opleves live.

 

ANNONCE