Nyhed

Slipknot-bassist døde af overdosis

Paul Grays død skyldtes en overdosis morfin og fentanyl

For knap en måned siden, nærmere betegnet 24. maj, blev Slipknots bassist Paul Gray fundet død på et hotelværelse i Des Moines i hjemstaten Iowa, 38 år gammel. Nu er hans lig blevet obduceret, og det viser sig, at hans død skyldtes en utilsigtet overdosis af morfin og det morfin-lignende præparat fentanyl, oplyser Radio Iowa, som citerer det lokale politi, som igen citerer retsmedicineren Dr. Gregory Schmuck.

The Urbandale Police Department oplyser i en rapport:

"The Urbandale Police Department er blevet oplyst af The Polk County Medical Examiner's Office om resultaterne af de retsmedicinske undersøgelser, og den endelige obduktionsrapport er blevet færdiggjort. Dr. Gregory Schmuck konkluderer, at Paul Dedrick Gray døde af en utilsigtet overdosis af morfin og fentanyl (en syntetisk morfin-erstatning). Dr. Schmuck bemærkede også tilstedeværelsen af en markant hjertefejl."

Som det fremgår af politiets rapport, sættes Paul Grays hjertefejl dog ikke i direkte forbindelse med hans død.

Paul Gray havde tidligere misbrugsproblemer, men syntes dog at være kommet over dem ved sin død.

Paul Gray var et af de stiftende medlemmer af metal-bandet Slipknot, der blev dannet i Iowa i 1995 og især er kendt for at bære uhyggelige og bizarre masker. Hvad Paul Grays død betyder for Slipknots fremtidige virke, har gruppen endnu ikke oplyst noget om. Gruppen percussionist Shawn Crahan har dog udtalt, at "verden bliver et andet sted uden ham".

 

ANNONCE