Nyhed

SPEkTR er tilbage i studiet

Der arbejdes lige nu på højtryk i Seattle på et nyt album

Danske SPEkTR udgav i 2007 deres debutplade "B/w vs. Technicolor", der var en række lydspor, komponeret som soundtracks til fiktive film, og deres futuristiske retro surf-rock indkasserede stor ros blandt anmeldere fra både ind- og udland. Samme blanding skulle være at finde på gruppens kommende plade, der i øjeblikket er under konstruktion.

En update fra den tidligere Raveonettes-guitarist Manoj Ramdas, der er en af de primære drivkrafter bag SPEkTR, fortæller om fremskridtene:

"Henover sommeren 2009 har SPEkTR indspillet nye tracks i henholdsvis København og L.A. Numrene er skrevet ud fra en kærlighed til retro futuristisk litteratur, film og musik. Pladen er i øjeblikket ved at blive mixet i Seattle af Randall Dunn, som tidligere har arbejdet med navne som blandt andet Sunn 0))), Kinski, Earth og Boris. SPEkTR bevæger sig ind i et musikalsk landskab, der består af mørk rock, synth baserede soundtracks og modernistiske lydeksperimenter [...], smukke, sørgelige og insisterende lydspor til film, som ikke er lavet endnu."

Debutpladen fik i sin tid tre stjerner af GAFFAs Keld Rud, der blev imponeret over de billed-fremkaldende lydspor, men efterlyste bedre sammenskruede temaer. På nuværende tidspunkt er der tre præsentations-mixes klar fra den endnu unavngivne opfølger, men der er ikke sat en udgivelsesdato på, så indtil videre må nysgerrige have tålmodighed.

ANNONCE