Nyhed

System på vej med album

Den danske elektro-trio, tidligere kendt som Future 3, udgiver nyt album i oktober

Det er efterhånden hele otte år siden, den danske elektronika-trio System udgav deres første og hidtil eneste album, men nu er der omsider et nyt album på vej med gruppen, som tidlligere var kendt som Future 3, og som består af de tre elektro-veteraner Anders Remmer (alias Dub Tractor), Jesper Skaaning (alias Acustic) og Thomas Knak (alias Opiate). I oktober udgiver de deres andet album, med titlen "B", på selskabet Rump Recordings.

"B" bliver ifølge Rump Recordings en tilbagevenden til Systems mere ambiente og melodiske side, som man også husker det fra dengang, de var kendt under navnet Future 3. Albummet er dog stadig præget af dubstep og UK garage, som System udforskede på deres ep "Tempo EP" fra 2007.

I tiden siden debutalbummet har de tre elektro-troldmænd været travlt optaget af soloprojekter, ligesom de i 2007 udgav et album med sangerinden Sara Savery under navnet People Press Play. People Press Play har siden indstillet aktiviteterne, og Sara Savery er nu aktiv i Ghost Society.


System kan i øvrigt opleves live under dette års Strøm Festival i Enghaveparken på Vesterbro 16. august, selvom de her, måske lidt forvirrende, vil optræde under deres gamle navn, altså Future 3. Det skyldes, at koncerten vil finde sted præcis 15 år siden udgivelsen af Future 3's banebrydende debutalbum "We Are Future 3", som er med på Politikens Rockleksikons liste over 50 vigtige danske plader gennem tiden. Albummet er også kendt for at være blandt den østrigske producerduo Kruder & Dorfmeisters fem all time-favoritter.


 

ANNONCE