Nyhed

Tracy Bonham klar med nyt album

"Masts Of Manhatta" udkommer i juli

Så er der nyt fra den amerikanske singer-songwriter Tracy Bonham. Den 43-årige musiker er færdig med indspilningen af sit fjerde album, og den 19. juli udkommer resultatet, som har fået titlen "Masts of Manhatta".

Tracy Bonham blev et kendt navn i USA med sin debutplade fra 1996, "The Burdens Of Being Upright", der scorede hende to Grammy-nomineringer og en single, "Mother, Mother", på den amerikanske Billboard-hitliste. Hendes næste plade klarede sig ikke nær så godt, og pladeselskabet droppede derfor den klassisk uddannede musiker. Men Bonham kom på benene igen og udgav sin tredje og helt selvfinansierede plade, "Blink The Brightest", for fem år siden. Denne gang har hun fået en aftale med et amerikansk pladeselskab og bliver distribueret af Playground Music i Danmark.

Bonham har selv produceret "Masts Of Manhatta" og ellers fået en række erfarne folk med: Tchad Blake, som har arbejdet med blandt andre Pearl Jam og Tom Waits, har mixet pladen, mens Smokey Hormel (Beck, Johnny Cash) spiller guitar.

Hvis der er gået lang tid mellem hendes albumudgivelser, skyldes det måske, at Bonham har haft travlt med at udgive to ep'er, optræde på albums fra blandt andre Aerosmith, Mandy Moore og Eels, synge med Jimmy Page og Robert Plant, skrive sange med Carole King og dukke op på soundtracket til "Bridget Jones's Diary".

Men nu er hun altså klar igen med "Masts Of Manhatta" den 19. juli.

ANNONCE