Nyhed

TV-2 i gang med nyt album

Orkestret er gået i studiet og håber på at udgive pladen den 1. februar

Danmarks kedeligste orkester er gået i studiet for at indspille deres syttende album, opfølgeren til "For dig ku' jeg gøre alting" fra 2007. Pladen forventes at komme ud i begyndelsen af 2011, ifølge Steffen Brandt håber bandet selv på den 1. februar. Trommeslager Sven Gaul oplyser til GAFFA, at gruppen stadig er på demostadiet, så de har endnu ikke fundet nogen producer, men regner med at bruge fire-fem forskellige producere fra både ind- og udland. I mellemtiden kan fans fornøje sig med både videoer og liveshows fra bandet.

TV-2 er for tiden på en sommerturné i provinsen, der i morgen bringer dem til Haderslev, dernæst Nordenskov, Gudhjem, Rønne, Svendborg og Bork. Som afslutning lukker de Bøgescenerne lørdag aften til Danmarks Smukkeste Festival.

Hvis man ikke har mulighed for at opleve TV-2 live, kan man på bandets hjemmeside se og downloade en optagelse af "Be bab a lu la" fra deres Herning-koncert i maj, hvor Ufo Yepha kom på scenen. Også Maria Timm har sunget med bandet på deres nuværende turné. TV-2 har desuden lagt et interview med Steffen Brandt op, hvor forsangeren får en jubilæumskage og taler om gruppens første koncerter.


Du kan købe billetter til TV-2s koncerter via GAFFA Live.

ANNONCE