Nyhed

UFO tvinger Slayer ud af æteren

MTV kunne ikke sende Slayers koncert direkte fra Rock Am Ring Festivalen, fordi en UFO blokerede for sendesignalet

NME kan berette om en bizar UFO-hændelse til dette års Rock Am Ring Festival. Det var dog ikke en UFO, der kommer med i en fremtidig X-Files-film, der ødelagde MTV's sendesignal. Selvom det hører med til UFO mytologien, at elektriske apparater ophører med at virke, når vi får besøg fra vore udenjordiske naboer, er der en mere videnskabelig forklaring på hændelsen til Rock Am Ring.

Bandet Muse havde nemlig UFO'en med som en del af deres scenedekoration, der blev fremvist for første gang til festivalen. Den flyvende tallerken var dog så gigantisk, at den simpelthen blokerede for MTV's sendesignal, netop som thrash metal-giganterne Slayer leverede deres koncert. Desværre for Slayer, hvis koncert skulle have været livetransmitteret via MTV Europe, så fansene måtte i denne omgang undvære metal rundt om i stuerne.

Muse vil sende den forstyrrende UFO op igen, når de skal headline Pyramid Stage på Glastonbury Festival i England den 26. juni. OM MTV vil sende Slayers koncert på et andet tidspunkt, foreligger der ingen informationer om.

ANNONCE