Nyhed

Vi Sidder Bare Her klar med nyt materiale

Konstellationen Mikael Simpson, Jørgen Leth og Frithjof Toksvig, der tilsammen udgør gruppen Vi Sidder Bare Her, har andet album klar

Mikael Simpson, Jørgen Leth og Frithjof Toksvig er på vej med et nyt album sammen. Albummet får titlen "Ikke Euforisk" og udkommer 21. juni via A:Larm Music. Simpson og Toksvig har været i Paris for at optage samtaler med Jørgen Leth og hans "unikke freestyle poesi", som det hedder i en pressemeddelelse.

Vi Sidder Bare Her er en konstellation, som mange nok var spændt på ville fungere, men da debutalbummet udkom i 2008, var kritikerne ikke sene til at uddele roser, som Gaffa også tilsluttede sig.

Som på det forrige album, taler Jørgen Leth også denne gang om dagligdags ting som "Ankomst", "Avis", "Regnvejr" og "Gråpæren", eller om finurlige tung som middelklassens måltider i 50'erne. Men denne gang er der også et par meget personlige numre, hvor Jørgen Leth beskæftiger sig med mere følsomme emner som blandt andet at sige farvel, at være skrøbelig, depression og det at være alene.

Udgivelsen opfølges af eksklusive shows i København og Århus i september.

ANNONCE