Nyhed

Waking Life klar med single

"Chirango" fra bandets debutalbum er klar til gennemlytning

Waking Life opnåede desværre ikke en førsteplads ved dette års Underground Music Awards, men det har ikke afskrækket dem fra at rulle deres debutalbum, "Fiction", ud. Først får vi singlen "Chirango", der nu kan høres på bandets MySpace og downloades fra næste uge.

De fire gutter, der kalder sig selv "indiepop møder grunge", indspillede den nye plade sidste år i det svenske Silence Studio med producer Niels Høg, der blandt andet også har arbejdet med The Kissaway Trail, og Daniel Zqaty (Bob Hund, Deltahead). Indspilningen foregik noget anderledes end sædvanlig, idet hele pladen kom på analoge bånd, som bagefter blev mikset af Niels Høg og mastered af den velansete tekniker Mandy Parnell, der blandt andet også har arbejdet for Badly Drawn Boy og Faithless.

Singlens navn er inspireret af det argentinske strengeinstrument charango, som traditionelt er lavet af bæltedyr. Waking Life bruger charango på pladen, hvilket ikke burde komme som en overraskelse, da gruppen er kendt for at inkorporere anderledes instrumenter i deres sange. De har blandt andet brugt trompet og en såkaldt theremin til deres koncerter - et instrument, hvor man flytter hænderne i forhold til to antenner og derved ændrer frekvens og lydstyrke.

Du kan altså høre, hvordan bæltedyret lyder på singlen "Chirango" fra albummet "Fiction" og downloade nummeret fra næste uge.

ANNONCE