Nyhed

CALLmeKAT og Slaraffenland giver koncert i København

Desuden kan man også opleve Dub Tractor og Madensuyu

Hvis man bor i København og ærgrer sig over ikke at have mulighed for at deltage i den århusianske Spot-festival, får man nu alligevel en chance for at opleve nogle af bandsene fra festivalen på Huset i Magstræde. Selv om det på deres hjemmeside kaldes en post-Spot-begivenhed, er der dog ikke som sådan tale om et officielt samarbejde med Spot-festivalen.

Men det betyder også mindre, når man kan opleve bands som Slaraffenland, Dub Tractor, CALLmeKAT (billedet) og Madensuyu. Der er altså lagt i ovnen til en temmelig vidtfavnende koncertaften på Huset i Magstræde med musikoplevelser, der spænder fra CALLmeKAT's bittersøde pop til den belgiske duo Madensuyu, der angiveligt tæller ingen ringere end Stephen Malkmus (Pavement, The Jicks) blandt deres fans.

Dertil kommer Dub Tractor, der i efteråret fik fem stjerner i GAFFA for albummet "Sorry". I anmeldelsen stod blandt andet:


"Numre som Fall In Love Like ThisThat Won't Heal By Itself og Higher Hopes viser tydeligt, at det ikke kun er sublim, elektronisk dub, Remmer mestrer. Han forstår at skrive en popsang og derefter vikle den ind i støj. Der er i virkeligheden ikke nogen svage øjeblikke på Sorry, som er en perlerække af smukt skrøbelige, men stærkt fængende og på overfladen kølige, men alligevel emotionelt engagerende sange."

Slutteligt kan man give sig hen til Slaraffenland, der åbner Spot-festivalen i en musikalsk mutation med Efterklang. Denne aften står det legesyge band dog alene på scenen.

Som yderligere bonus ved koncerten er der gratis øl fra Nørrebro Bryghus at få, hvis man kommer tidligt. Koncerten foregår på Huset i Magstræde 23. maj, og billetter kan købes i forsalg på Billetlugen.


ANNONCE