Nyhed

Tilbage til fremtiden - Future 3 udgiver album

For første gang i 13 år udkommer de danske elektro-veteraner med et nyt album

Future 3 kan beskrives som Danmarks første, bredere kendte elektroniske band. Tre album blev det til i årene 1995-2001, inden der blev helt stille fra trioen, i hvert fald under det navn. Nu er de dog genforenet, og den 10. oktober udgiver Future 3 "With And Without", deres første album i 13 år.

Annonceringen af albummet "With And Without" bekræfter, at stilheden fra Futures 3 ikke betød, at bandet var et afsluttet kapitel, men at der nærmere var sat et foreløbigt punktum, for at lade de tre medlemmer koncentrere sig om deres fælles, mere bastunge projekt System, de respektive soloprojekter og andre opgaver som producere (deriblandt filmsoundtracks). Nu vender Anders Remmer, Thomas Knak og Jesper Skaaning tilbage til Future 3, projektet det hele startede med, og udgiver et æterisk album af luftige, men nuancerede kompositioner.

Arbejdet med "With And Without" begyndte, da trioen til Strøm Festival 2010 spillede en koncert i anledning af deres 15 års jubilæum. Som titlen indikerer omfavner "With And Without" to forskellige soniske verdener: den simple betegnelse with refererer til de vokalbaserede sange på vinylens A-side, som Future 3 har komponeret sammen med sangerne Thomas Meluch (bedre kendt under pseudonymet Benoît Pioulard) og Anja T. Lahrmann (fra danske Ice Cream Cathedral). Med titlens anden del, without, refereres til b-sidens instrumentale sange skrevet uden vokalt bidrag.


"With And Without" udkommer få måneder før 20-års jubilæet for debuten "We Are The Future 3", og et halvt år efter, at trioen med modtagelsen af Pionerprisen blev hædret for deres indflydelse på dansk musikkulturs udvikling til de danske musikkritikeres awardshow, Steppeulvene. Trioens sidste udspil, "Like ..." fra 2001, fik fem stjerner af GAFFAs Jakob Rosenbak, der afsluttede sin anmeldelse med ordene: "Resultatet en plade, der endnu engang viser, hvorfor Future 3 ikke bare er store i Danmark, og den skal derfor heller ikke købes for at støtte den kreativt skrantende danske musikindustri, men fordi der her er tale om et rigtig godt album med internationalt tilsnit."

 

 


 

 

 


ANNONCE