Nyhed

Devin The Dude til Danmark

Den texanske rapper indtager endnu en gang scenen i Lille Vega

Devin Copeland aka Devin The Dude har aldrig fået den store kommercielle succes, men er ikke desto mindre en af de mest respekterede undergrundsrappere i USA. Han har arbejdet og medvirket på numre med giganter som Dr. Dre, Nas, The Roots og De La Soul, og trods et begrænset pladesalg herhjemme, er han en hyppig gæst på de danske spillesteder. Nu vender han tilbage til København i starten af juni, med et nyt album i baghånden.

Sidst Devin The Dude gæstede Lille Vega var i 2006, og her blev det til fire stjerner fra GAFFAs Anne Ingevold, der lod sig imponere af manglen på store armbevægelser. Hun skrev blandt andet:

"Han besidder en evne til at underholde og leverer sine tilbagelænede numre på en måde, der sparker dem helt ned i den anden ende af salen. Og så ikke så meget mere snak fra min side. Hvis du ikke allerede er bekendt med Devin the Dude, er det endnu ikke for sent, og jeg vil foreslå du går ud og skamhører bare en håndfuld af de numre vi blev beriget med søndag aften."


Det nye album fra Devin The Dude hedder "Suite 420", og udkom den 20. april. Der ligger lige nu fire numre fra "Suite 420" til streaming på hans officielle MySpace-side, så man kan nå at stifte bekendtskab med materialet, før man køber cd'en eller en billet til koncerten.

Koncerten finder sted torsdag den 10. juni klokken 21.00 i Lille Vega, København. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE