Nyhed

Solange udgiver nyt album

GAFFA – alt om musik

Efter et interessant New York Times-interview, tekst- og billedopslag på en nyoprettet SoMe-profil og en videoteaser har Solange Knowles nu udgivet sit fjerde studiealbum

Ventetiden blev ikke særlig lang mellem gårsdagens GAFFA-nyhed om Solanges videoteaser for sit kommende album og nærværende bekendtgørelse af r&b-sangerens nye pladeudgivelse When I Get Home.

LÆS OGSÅ: Solange offentliggør video med ny musik


Albummet er 19 numre langt og indeholder musikalske bidrag fra blandt andre Tyler, the Creator, Playboi Carti, Chassol, Devin the Dude og The-Dream. When I Get Home udforsker Solange spørgsmålet om, hvor meget vi beholder og mister af os selv i vores udvikling som mennesker gennem livet.

When I Get Home er ude nu på samtlige digitale platforme, og på sin hjemmeside har Knowles offentliggjort ni begivenheder rundt omkring i hjembyen Houston, Texas på selvsamme dag. Begivenhederne bærer det fængslende navn When I Get Home, A Special Album Experience og er allerede udsolgte. Knowles har tidligere afholdt performancekunst-udstillinger og videokunst-installationer både i USA og England, så at denne specielle album-oplevelse bliver et lignende eksperimenterende kunstprojekt, er bestemt ikke utænkeligt.  

Solange er ét af hovednavnene på Heartland Festival 2019, hvor hun optræder 30. maj. Forhåbentlig vil festivalens gæster få mulighed for at opleve de nye sange live.


LÆS OGSÅ: Første hovednavn til Heartland

ANNONCE