Nyhed

Eric Prydz til Store Vega

Den svenske dj-stjerne giver koncert i København 4. juni

Eric Prydz er manden bag hitsingler som "Call On Me", der har ligget nummer et i en række europæiske lande, og "Proper Education", der genbrugte omkvædet fra Pink Floyds klassiske nummer "Another Brick in the Wall (Part II). Af andre titler kan nævnes "Re-Match", "Europa" og "Pjanoo". Sidstnævnte var et verdensomspændende klub-hit i 2008 og blev senere brugt i flere computerspil som Grand Theft Auto og DJ Hero, og måske dukker den også op, når svenskeren giver koncert i Vega til juni.

Eric Prydz er dog ikke kun kendt som dj og hitmager. Han har også produceret for mange andre musikere, og fra sit nuværende hjem i London driver han ved siden af solokarrieren de tre separate labels Pryda, Pryda Friends og Mouseville. Desuden er Prydz kendt for sine energiske liveoptrædender, og han har spillet på nogle af de bedste klubber i Hamborg, Ibiza, Paris og over hele Storbritannien.

Som opvarmning til Eriz Prydz kan man opleve Rune RK, Sir Duece og Ian Bang. Efter Prydz har været på, optræder Rasmus Juhl og Casper Gaston Kehlet, indtil dørene lukker.


Koncerten foregår 4. juni på Store Vega. Billetter koster 200 kroner og kan købes via GAFFAlive.

Eric Prydz kan desuden opleves lørdag 5. juni på Skive Festival.

ANNONCE