Nyhed

Tinderbox er klar med det fulde program – tilføjer megastjerne

GAFFA – alt om musik

Tinderbox afslører det fulde program til årets festival og byder hermed velkommen til en ung megastjerne, en italiensk disco-legende, en britisk dancehall-rapper og 21 andre navne

Årets Tinderbox Festival har allerede en perlerække af imponerende navne på plakaten. Denne perlerække bliver nu endnu mere skinnende med tilføjelsen af popstjernen Miley Cyrus.

LÆS OGSÅ: Neil Young kommer til Danmark


I løbet af det sidste årti har få entertainere været lige så omdiskuterede og højtprofilerede som den nu 26-årige Cyrus. Hun har konverteret en karriere som populær barnestjerne i Disney-serien Hannah Montana til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne. I 2008 sprang Cyrus ud som sanger i eget navn, og siden har hun solgt 16 millioner plader, indtaget førstepladsen på den amerikanske albumhitliste tre gange og har haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”. Hun er desuden blevet valgt som en af Time Magazines 100 mest indflydelsesrige personer to gange.

Miley Cyrus har i løbet af karrieren betrådt mange musikalske græsgange såsom pop, country, rock, trap og mere. Hun har senest medvirket på Mark Ronson-hittet ”Nothing Breaks Like A Heart”, og til sommer kommer hun som en del af sin Europaturné til Danmark for blot anden gang nogensinde.

LÆS OGSÅ: Tinderbox-talsmand: – Vores program kan måle sig med det bedste i Europa


Det endelige Tinderbox-program kommer også til at bestå af den skelsættende italienske komponist og producer Giorgio Moroder og det stærke britiske dancehall-navn Stefflon Don. Den populære svenske stjerne-dj Eric Prydz er desuden hovednavn på Magic Box i år.

Øvrige tilføjelser til programmet tæller Michael Falch, Dean Lewis, Den Gale Pose, The Marcus King Band, Crown the Beast, Karenina, Trouble Is, Deniz Koyu, Deorro, Kris Kross Amsterdam, TooManyLeftHands, Tujamo, Anna Lunoe, Baltzer, CID, CRISTOPH, Mambo Brothers, Skiy, Vigiland og Zookeepers.

Der er vel at mærke stadig mulighed for flere tilføjelser, jo tættere vi kommer på festivalens datoer.


Tinderbox 2019 afholdes i Tusindårsskoven d. 27.-29. juni, og billetter kan købes her

LÆS OGSÅ: Tinderbox klar med nye navne – blandt andet poplegender og internetfænomen

ANNONCE