Nyhed

Bliv opvarmningsband for Kashmir

Kashmir har indgået et samarbejde med Royal Beer, der med 50.000 kroner og jobbet som opvarmningsband på Kashmirs efterårsturné har til formål at hjælpe et af morgendagens rocktalenter frem i rampelyset

Nu får et nyt dansk band muligheden for både at varme op til Kashmir på deres danske efterårsturné samtidig med, at de modtager en økonomisk håndrækning på 50.000 kroner. Initiativet er blevet til i et samarbejde mellem Kashmir og Royal Beer.

Kashmir kommer til fungere som mentor og vil løbende vejlede de deltagende bands, der skal dyste om at blive udvalgt som opvarmningsband. Gruppen udpeger til september sammen med Royal Beer det band, der har gjort sig fortjent til 50.000 kroner i støtte samt pladsen som opvarmningsband på Kashmirs efterårsturné. Men inden da vil der være en lang række aktiviteter, konkurrencer og koncerter, og udover de nævnte præmier vil Royal Beer yderligere støtte musikere med 200.000 kroner.

Om dette nye tiltag siger Kashmir-frontmand Kasper Eistrup:

"Vi var ikke i tvivl, da vi blev præsenteret for ideen. Musikken har givet os en masse uvurderlige oplevelser og erfaringer, som vi gerne vil bringe videre til morgendagens talenter. Dansk musik skal hele tiden udfordres og stimuleres, så der kan skabes grobund for nye talenter — og hvis vi kan være med til at hjælpe en kommende stjerne på vej, så er det vores måde at give noget retur til rockmusikken".

Muligheden for at kick-starte musikkarrieren er allerede blevet et tilløbsstykke, og selvom initiativet først officielt skydes i gang i denne weekend, så har 78 håbefulde rockbands allerede taget første skridt. Via en kampagne webside har de meldt sig ind i kampen om pladsen på Kashmirs efterårsturne. Hos Dansk Rock Samråd (ROSA) er man begejstret for håndsrækningen til den næste generation af danske rockmusikere:

"Det er et fremragende initiativ, og de 78 tilmeldinger før kampagnens egentlige start beviser, at dansk rock har bredde og behov for støtte. Det er netop talenterne fra undergrunden, vi skal hjælpe, så vi kan fortsætte den stolte danske rocktradition, der har fostret så mange dygtige musikere", siger Gunnar K. Madsen fra ROSA.

På websiden www.royalbeer.tv fortæller Kashmir mere om initiativet, og her kan man desuden tilmelde sit band til konkurrencen om at blive Kashmirs opvarmningsband.

ANNONCE