Nyhed

Burhan G debuterer på dansk

12. april udkommer tredje album fra r&b-stjernen. Nu synger han på dansk.

Forandring fryder, og det, du ikke dør af, gør dig stærkere. Den danske rhythm'n'blues-sanger træder i nye sko, når han 12. april sender sit tredje album på gaden. Alle sangene vil være på dansk, og inspirationen er hentet hos Kim Larsen og Sanne Salomonsen.

"Jeg har lavet denne plade på dansk, primært fordi jeg elsker musik, og fordi jeg elsker alle de forskellige måder, man kan udtrykke sig på," skriver sangeren i en pressemeddelelse. Ideen om at lave en dansksproget plade er opstået under arbejdet med de engelske. Sangeren har hele tiden lavet sange på dansk, og nu har han fundet den nerve, der skal danne grundlag for det nye album.

Pladen bliver af den selvbetitlede slags, og sangene er skrevet i samarbejde med hitmaskiner som Rasmus Seebach og Nik & Jay. Produktionen har Burhan selv stået for, og på gæstelisten er blandt andre Medina. Sidstnævnte medvirker på tredjesinglen, "Mest Ondt," der udkommer på mandag.

Singlerne "Kun Dig" og "Jeg Vil Have Dig For Mig Selv," har været ude for en stund, og er dermed allerede skyldige i to guldplader.

ANNONCE