Nyhed

Entombed til Royal Metal Fest

Erstatningen for Lazarus AD er fundet, og et nyt program er fastlagt

For kort tid siden annoncerede Lazarus AD, at de alligevel ikke har mulighed for at optræde til Royal Metal Fest som planlagt, eftersom de har været nødt til at aflyse hele deres turné. Det lagde en del pres på bookerne, da de fleste bands allerede har lagt planer for sommeren, men det er nu alligevel lykkedes dem at finde en ganske hæderlig erstatning i form af svenske Entombed.

Det er efterhånden tre år siden, Entombed sidst var albumaktuelle med "Serpent Saints - The Ten Amendments", det første album uden guitarist og sangskriver Uffe Cederlund. Det viste sig dog, at tabet bestemt ikke var en hæmsko; GAFFAs Keld Rud sendte fire stjerner efter værket, og udnævnte det til at være "årets mest svinsk lydende metaludgivelse". Han skrev blandt andet:

"Skønt de svenske dødsmetalpionerer Entombed siden deres eksperimenterende femte album Same Difference har leveret den ene kompromisløse salve dødsrock efter den anden, har de formået at give intensiteten et ekstra nøk på album nummer ni, Serpent Saints. Serpent Saints er et primalt og primitivt bæst, der peger helt tilbage til bandets to første albums Clandestine og Left Hand Path. L.G. Patrovs vokal er blevet mere growlende og grov, og det ene møgbeskidte riff venter på at afløse det andet. Serpents Saints er uden konkurrence den mest svinsk lydende metaludgivelse, jeg har hørt i år."

Arrangørerne har også måttet lave en del rokader, for at få programmet til at gå op tidsmæssigt, og resultatet kan ses nedenfor. Royal Metal Fest afholdes i Voxhall, Århus fra torsdag den 15. til lørdag den 17. april. Billetter kan købes via GAFFA Live.

Program:

Torsdag

Disintegrated  
Onslaught
In-Quest
Belphegor
DJ Bager

Fredag

Sepultura
Armed for apocalypse  
The Kandidate  
Dawn of demise  
Hamlet  
The Ocean  
Crowbar  
DJ Bager

Lørdag

Decapitated  
Sodom
Bullet Train Blast  
Die  
Kolborn  
Entombed  
Burning Skies  
Vreid

ANNONCE