Nyhed

Fedde Le Grand til Skive

I alt seks nye navne kommer til Skive Festivals efterhånden habile dj-program

Den midtjyske festival ligger ikke på den lade side med at booke store danske og internationale dj-navne til deres elektroniske telt. Tidligere har festivalen offentliggjort Eric Prydz, 2 Many DJs, Sander Van Doorn, og i dag kommer så endnu en trumf med den hollandske house-dj Fedde Le Grand, som blandt andet er kendt for sine danske kollaborationer.

Desuden tilføjede Skive Festival i dag de danske dj-acts Rune RK, Zanjani, Helmuth Kool, Digital Magic og Mette S til scenen, der er de sidste tilføjelser til det elektroniske program, der også tæller kollegerne Kjeld Tolstrup, Morten Breum, Kato med flere.

Fedde Le Grand er vel nok mest kendt for singlehittet og hyldesten til technoscenens udspring "Put Your Hand Up 4 Detroit" (fra 2006), som indeholder et ret væsentligt sample fra Matthew Dear & Disco D's "Hands Up for Detroit". Den hollandske dj har siden samarbejdet med de danske sangerinder Ida Corr og Camille Jones om at lave henholdsvis "Let Me Think About It" og "The Creeps" - som begge har fået meget succes i de danske og internationale radioer. Bare lige for at understrege gennemslagskraften af det samarbejde, så har YouTube-videoen The Creeps fået syv millioner hits. Desuden har Corr og Jones optrådt live med Fedde Le Grand ved flere lejligheder.

I en pressemeddelelse fortæller Skive Festival desuden, at i år er sidste frist for billige billetter onsdag den 7. april. Vil du spare 300 kroner, skal du derfor købe din 4-dags billet senest kl. 23:59 den 7. april , da prisen herefter stiger til 1.395,- for en 4-dags billet og 1.645,- for 4-dags med camp. BEMÆRK! Der er kun stigning på 4-dags og 4-dags med camp. 1-dags og 2-dags billetter stiger ikke.. Skive Festival finder sted den 2. til 5. juni og tæller desuden hovednavne som Rammstein, Green Day, Gossip, Nephew og Dizzy Mizz Lizzy.