Nyhed

Video: Dansk dj optræder i Eiffeltårnet

GAFFA.dk - Alt om musik

Det har været en heftig sommer for den danske dj Kölsch, og i går blev efteråret også skudt i gang med mere end en times koncert i Eiffeltårnet.

Konceptet er simpelt: Omtrent en times livestream fra en Kölsch-koncert i Eiffeltårnet fra klokken 18.00-19.15. Solen gik ned, mens et GoPro, et statisk kamera og en kameramand optog herligheden, og begejstrede folk fra hele verden kunne følge med i hver eneste håndbevægelse fra Kölsch. Tilmed med udsigt til solnedgangen over Paris.

LÆS OGSÅ: Disse danske sange tjente bedst i udlandet 2016

Med mere end halvanden million visninger var liveeventet en smuk påmindelse om, hvor hurtigt musik kan eliminere diverse afstande fuldstændigt. Flere lyttere og seere gav også udtryk for deres betagelse undervejs:

Artiklen fortsætter under billedet.

gallery_large

Under navnet Rune RK var Rune Reilly Kölsch kendt som en af de meste fremtrædende skikkelser på den danske house-scene, ikke mindst i kraft af samarbejderne med Natasja og Stanly Most. Under sit nuværende alias Kölsch har han begået tre soloalbum og optrådt mange steder i udlandet.

GAFFAs anmelder Jens Dræby har netop tildelt Kölschs nye album 1989 fem ud af seks stjerner med ordene:  

"Jeg ved ikke, om det er den oprigtige baggrundshistorie til Rune Reilly Kölschs albumtrilogi, det nylige mandags-dj-sæt i Eiffeltårnet eller hans hengivenhed til stemningsfyldte housebeats frem for ørehængende edm. Der er bare noget enormt indbydende ved 1989, som et hus fyldt med tunge døre, der fører til lange korridorer med iøjefaldende kubistisk kunst på væggene."

Se videoen lige herunder.

 

ANNONCE