Nyhed

The Good The Bad holder release-party

Der kommer nyt album fra den beskidte danske trio, og det fejres på torsdag den 11. marts

Er man til surfrock med et touch af flamenco, er der mulighed for at få et gedigent fix på Jolene Bar i København denne torsdag, hvor der holdes release-party i anledning af det nye udspil fra The Good The Bad. Der loves gratis øl, gæste-dj's i form af blandt andre Tobias Winberg (Death Valley Sleepers) og Lorenzo Woodrose (Baby Woodrose) og naturligvis en koncert med bandet selv.

The Good The Bad består af Adam Olsson (lead-guitar, Baby Woodrose, The Setting Son med flere), Johan Lei Gellett (trommer, Baby Woodrose med flere) og Manoj Ramdas (baryton-guitar, Spektr, eks-The Raveonettes). De beskriver selv deres musikalske stil som "new school surf and flamenco", en kombination der for alvor er ved at fange den britiske musikbranches opmærksomhed. I starten af 2009 fik de en engelsk management-aftale i hus, og i november blev det så til en pladekontrakt med engelske Stray Cat Records. Siden da har de optrådt i England femten gange, og er for nylig blevet inviteret til dette års SXSW Festival i Texas, hvilket bliver deres første optræden på amerikansk jord.

Opfølgeren til debutalbummet "From 001 To 017" hedder logisk nok "From 018 To 033", og udsendes digitalt samt på et begrænset oplag af vinyl. Vil man smuglytte før man køber, ligger der en enkelt sang, "026", til streaming på deres MySpace-side, og så er der i øvrigt gratis entré til The Good The Bads release-party, hvor der nok er en pæn chance for, at den nye plade kommer under behandling. Dørene åbnes klokken 20.00, og bandet går på scenen 21.30.

ANNONCE