Nyhed

The Storm søger folk til casting

Bandet skal indspille ny video, og opfordrer statister til at deltage

The Storm skal indspille ny musikvideo til sangen "B.S.E.", en duet med Volbeats frontmand Michael Poulsen, og det er tilsyneladende en stort anlagt affære. I hvert fald har bandet sendt en meddelelse ud på Facebook, hvor det afsløres, at de har brug for omtrent 100 statister, og det vil blive statisternes opgave at få fyret op under en kæmpe "riot".

Hvis man er mellem 18 og cirka 30 år, og hvad enten man er fan af bandets svulstige pop-rock, eller bare interesseret i at være med under optagelserne, er der altså en chance for at være en del af optøjerne. Castingen af de egnede ballademagere finder sted den 6. marts ved Sjælør S-togsstation, og selve musikvideoen optages den 14. marts i Carlsbergs gamle bryghaller.

Instruktøren, Casper Balslev, har tidligere instrueret musikvideoer for artister som blandt andre Dúné, The Presets, Hatesphere og Ladyhawke.

Hvis du ønsker at deltage i musikvideoen, skal du skrive sende en mail med navn og telefonnummer plus et billede af dig selv til castingstorm@gmail.com. Derefter følger mere info. Casterne foretrækker primært folk med et rocket eller metal-orienteret look. Hvis man er af hankøn, er det altså en fordel med langt hår.

Hvis der er spørgsmål, kontakt statistkoodinator Sally Sønderby på +45 30700889

ANNONCE