Nyhed

Thomas vandt X Factor

Finalisternes alderspræsident løb med sejren i Parken

Nu er spændingen udløst: Den 30-årige Thomas, til daglig skolelærer på Hellerup Skole og med det fulde navn Thomas Ring Petersen, vandt finalen i årets danske udgave af talentshowet X Factor. Et show, som her til aften blev afviklet i Parken i København foran cirka 40.000 tilskuere – i øvrigt den største X Factor-finale overhovedet ud af de 28 lande, der sender programmet. Dermed er Thomas en pladekontrakt til en værdi af en million kroner rigere, og allerede nu kan hans debutsingle, "My Dream", købes. Sangen er i øvrigt skrevet af de tre X Factor-dommere Remee, Pernille Rosendahl og Soulshock.

Thomas fremførte ved showet U2's klassiker "With Or Without You" og sang duet med Medina på hendes hit "Ensom".

Andenpladsen i X Factor blev 16-årige Tine, mens den sidste finalist, 15-årige Jesper, dermed måtte nøjes med en tredjeplads. De to finalister fremførte henholdsvis Celine Dions "If That's What It Takes" og Steppenwolfs "Born To Be Wild" og var gæster på henholdsvis Erik Hassles "Hurtful" og Dúnés "Let Go Of Your Love".

Under showet var der også musikalsk underholdning ved Alphabeat (med sidste års vinder Linda som gæst), Erik Hassle, Dúné og Medina samt en række af sæsonens tidligere X Factor- og audition-deltagere.

Læs GAFFAs anmeldelse af showet

ANNONCE