Nyhed

Thyboe og Høxbroe udgiver single

De to ordsnedkere har kastet sig ud i et samarbejde, der resulterer i en single og en håndfuld liveoptrædener

Claus Høxbroe og Kurt Thyboe. Til trods for deres forskellige kunstneriske udgangspunkt, og de 40 år, der adskiller dem, har de to herrer haft gang i et kreativt samarbejde, og frugten af deres anstrengelser er singlen "Storyteller", der udkommer som digital release d. 22 marts 2010.

Beatpoeten Høxbroe har allerede en håndfuld udgivelser bag sig, deriblandt "Solsorten Er En Skrigende Lort Ved Daggry", han er en ivrig deltager på den danske spoken word-scene, og har optrådt på Roskilde Festival flere gange. I 2007 udgav Høxbroe cd'en "Sluk Lyset" sammen med orkestret 1. Th, og nu slår Høxbroe atter bro mellem poesi og musik i hans samarbejde med Kurt Thyboe, der på snart tyvende år er bosat med sin kone i Spanien. Den geografiske afstand til trods, har den unikke sportskommentator, freelance-skribent, forfatter m.m., fundet tid til et samarbejde med Claus Høxbroe, der altså er blevet til singlen "Storyteller".

"Vi har lavet det første spoken word nummer, man kan danse til" siger Høxbroe i en pressemeddelese , og den poetiske duos tekstunivers bliver akkompagneret af "energiske trommer og stemningsfuld live trompet". Singlen, der er produceret af Adam Ashtianti og Stik Op Jakob, er, som titlen antyder, en "kærlighedserklæring til de gode historier og de fortællere, der holder dem i live" og der bliver primært kredset om de historier, der gemmer sig i "byens barer og baggårde".

Efter udgivelsen tager Thyboe og Høxbroe ud på en eksklusiv miniturné i København, men allerede på udgivelsesdagen for "Storyteller" kan man opleve de to historiefortællere. Den 22. marts afholdes der nemlig releaseparty på Bistroen KBH., og det er ganske gratis og for alle interesserede.

ANNONCE