Nyhed

U2 udgiver rekordkoncert på dvd

97.000 mennesker så den irske rockgruppes Rose Bowl-koncert i oktober, men snart kan alle se den på dvd

U2s verdenturné, "360 Degree Tour", der løber et helt år, fra slut-september 2009 til starten af oktober 2010, satte ved Rose Bowl-showet i oktober rekord for publikumsstørrelsen til bandets koncerter. Hele 97.000 mennesker så showet, men ud over dem, var der også 27 HD-kameraer til stede i arenaen.

Disse kameraer indfangede koncerten, og transmiterede den via Youtube til gratis fornøjelse for borgerne i seksten lande verden over. Nu kommer optagelserne ud til resten af kloden. Uanset om man er blu-Ray-fanatiker, vild med dobbeltdisc deluxe-udgaver, eller bare vil have en skive med showet, kan man til juni få styret sin lyst. Dér udkommer rekordkoncerten nemlig på dvd i alle de nævnte formater.

Deluxe- og blu-ray-udgaverne vil desuden indeholde en mængde ekstramateriale, såsom en tur bagom scenen og interviews med band, manager og scenefolk. 360 Degree Tour var stærkt medvirkende til, at U2 helt suverænt toppede Billboards Top Money Makers for 2009 med en indtjening på 108,6 millioner dollars. Det er end 50 millioner dollars mere end de øvrige navne i top fem; Madonna, Bruce Springsteen, AC/DC og Britney Spears.

U2's tour rammer også Danmark, nærmere bestemt vidunderlige 8700 Horsens, i august. De to koncerter 15. og 16. august er for længst udsolgt.

Tracklisten for DVD'en er som følger:

'Get On Your Boots'
'Magnificent'
'Mysterious Ways'
'Beautiful Day'
'I Still Haven't Found What I'm Looking For'
'Stuck In A Moment You Can't Get Out Of'
'No Line On The Horizon'
'Elevation'
'In A Little While'
'Unknown Caller'
'Until the End of the World'
'The Unforgettable Fire'
'City of Blinding Lights'
'Vertigo'
'I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight'
'Sunday Bloody Sunday'
'MLK'
'Walk On'
'One'
'Where The Streets Have No Name'
'Ultra Violet (Light My Way)'
'With Or Without You'
'Moment Of Surrender'

ANNONCE