Nyhed

GAFFA Prisen offentliggør navne

Der er nu offentliggjort fem danske navne til showet på Bremen, hvor årets GAFFA-priser skal uddeles

Landets ubestridt vigtigste medie for musik i mere end 25 år uddeler 20 forskellige priser for året der snart går på hæld. Det sker 15. december på Bremen i København, hvor nogle af de mest toneangivende albumdebuterende navne i 2010 optræder.

De fem navne er som følger:

Søren Huss
Saybia-forsangerens første soloalbum "Troen & Ingen" udkom under store mediebevågenhed for et par uger siden, og i november giver han fire koncerter rundt i landet. Desuden er det lykkedes at få ham til at spille et par numre til GAFFA Prisen.

Kill Screen Music
Trioen har blot været sammen i 1½, år men har allerede spillet på Spot og Roskilde Festival med efterfølgende gode anmeldelser. GAFFA skrev om deres debutplade i oktober : ".. et bemærkelsesværdigt modent og helstøbt udspil".

Vinnie Who

22-årige Niels Bagge fra Solrød er nu kendt som Vinnie Who, og scorede et pænt hit her i 2010 med "Remedy" fra sit debutalbum "Then I Met You", som han giver smagsprøver på til GAFFA Prisen.

The Rumour Said Fire (billedet)
Det længeventede debutalbum "The Arrogant" er nu på gaden, og her opdatéres lyden af Simon & Garfunkel på ypperligste vis. Bandet er på turné i hele november, og spiller altså også til GAFFA Prisen.

Naja Rosa

Sangskriveren strøg direkte ind på hitlisten som nummer fire med udgivelsen af debutpladen i august, og hun er nu hjemme i Danmark efter en del år i udlandet. Naja Rosa tager på en større turné til foråret, men tager inden da forbi GAFFA Prisen med sit band og spiller et par numre fra sit album.

Konferencier for aftenen er Anders Breinholt, der skal styre overrækningen af de 20 forskellige priser. Der vil ikke blive solgt billetter til arrangementet, men hver uge udloddes der billetter i en konkurrence på prisshowets webside GAFFA.dk/prisen2010.

ANNONCE