Nyhed

The Kenneth Bager Experience tager på turné

I februar næste år giver Kenneth Bager en række koncerter med sit nye album i bagagen

I slutningen af september udkom Kenneth Bagers andet soloalbum "Fragments From A Space Cadet 2". Næste år i februar drager han så på en tour rundt i det danske med selv samme album i syv danske byer. 

Kenneth Bagers album er udgivet under det nye kunstnernavn "The Kenneth Bager Experience", fordi pladen netop skal forstås som en oplevelsesplade, hvor formen har været meget fri - ligesom genren har været det. Pladen består nemlig af en lang række stilarter fra pop, afro, soul, balkan, fusion-disco til world, jazz og hiphop. Derudover er Kenneth Bager også kendt som dj, og som pladeselskabsdirektør for Music For Dreams med mere. 

På "Fragments From A Space Cadet 2" har Kenneth lånt musikere fra en lang række genrer, blandt andet producer og sanger Thomas Troelsen samt Ena fra Fagget Fairys. Desuden medvirker det danske band Mamesh Babegenush på nummeret "Rabbits in Russia", ligesom den amerikanske rapper Aloe Blacc er med på en genindspilning af hittet "Sound of Swing".


Om "Fragments From A Space Cadet 2" skrev GAFFAs anmelder Jesper Buhl, at "alt emmer af håndspillet varme, og der er potentielle hits hist og her", mens albummet fik fire stjerner.

Se hvordan The Kenneth Bager Experiences genre-blanding tager sig ud til en af koncerterne, der starter den 4. februar 2011 på Studenterhuset i Aalborg. Billetter kan købes fra på fredag den 19. november, og koncertrækken ser ud som følger:

Fredag 4. februar - Studenterhuset, Aalborg


Lørdag 5. februar - Slagelse Musikhus, Slagelse

Fredag 11. februar - Magasinet, Odense

Lørdag 12. februar - Tobakken, Esbjerg


Fredag 25. februar - Train, Aarhus

Lørdag 26. februar - Fermaten, Herning

Lørdag 19. marts - Lille Vega, København


ANNONCE