Nyhed

3-dages festival i Ungdomshuset

Det uafhængige selskab Red Tape inviterer til tre dage i Ungdomshuset med masser af koncerter, der skal hive "overgrunden" ned til "undergrunden"

Fra 14-16. oktober inviterer det uafhængige selskab Red Tape indenfor i Ungdomshuset på Dortheavej til festivalen A Scream In The Dark 2.

Ifølge arrangøren er A Scream In The Dark en festival, der fokuserer på den dystre og mørke side af dansk rock. Festivalen vil byde på et massivt line-up med udelukkende danske bands, der repræsenterer 'den moderne bølge af umoderne musik'.

Festivalen skal have til formål at hive "overgrunden" ned til undergrunden, og ikke omvendt, da de aktuelle bands ikke har som overvejende interesse at blive anset som en del af det allerede etablerede og profitorienterede populærmusikalske etablissement.


Foruden de mange koncerter, som vil blive optaget og udgivet på 12" vinyl, vil der hver dag også være forskellige interessante personligheder, som vil holde oplæg om bl.a. Creative Commons og åben licensering.

De optrædende kunstnere til "A Scream In The Dark 2" er som følger:

Rising, Papir, Chainsaw Eaters, Melting Walkmen, Town Portal, Ice Age, Double Space, The Eudaimonia Collective, I, Mountain, Moonless, Sexdrome, Fossils, De Høje Hæle, Mig og min ven, Mok Nok og Trust (billedet.).


Om sidstnævnte band (Trust) tilføjer arrangøren:

"Trust har på ekstremt kort tid gjort sig særdeles godt bemærket med deres unikke blanding af arkaisk mysticisme og glødende forstærkere. Et sted i krydsfeltet mellem "The USA Is A Monster" og "Black Sabbath" dyrker de stoner-riff's og math-beats på deres to første 7"ere udgivet på Red Tape. Der ligges i øjeblikket sidste hånd på debut-albummet som udkommer på Play/Rec i løbet af vinteren, og bandets anden Europa-turné forberedes i forbindelse med udgivelsen."

Programmet for de tre dage er som følger:


Torsdag d. 14. oktober:

Kl. 20.00 - Foredrag v/ Christian Villum (Creative Commons Denmark)
K
l. 22.00 - The Eudaimonia Collective
Kl. 23.00 -
I, Mountain
Kl. 24.00 -
Moonless

_______________________________________


Fredag d. 15. oktober:

Kl. 20.00 - Foredrag v/ Ole Husgaard (Piratpartiet)
Kl. 22.00 -
Mok Nok
Kl. 22.45 -
Town Portal
Kl. 23.30 -
Rising
Kl. 00.15 -
Sexdrome
Kl. 01.00 -
Ice Age
Kl. 01.45 -
Trust

________________________________________


Lørdag d. 16. oktober:

Kl. 20.00 - Foredrag v/ Mikkel Bolt (Lektor v/ Københavns Universitet)
Kl. 22.00 -
Fossils
Kl. 22.45 -
Papir
Kl. 23.45 -
Melting Walkmen
Kl. 00.30 -
Chainsaw Eaters
Kl. 01.15 -
De Høje Hæle
Kl. 02.00 -
Mig og Min Ven
Kl. 02.30 -
Double Space

Torsdagens arrangement koster 30 kr.


Fredagens arrangement koster 60 kr.

Lørdagens arrangement koster 60 kr.

Billetter købes ved indgangen.


ANNONCE